ΜΕΘΟΔΟΣ VAGITENSE®

Το Vagitense® είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει να παρουσιάσει ο κλάδος της Αισθητικής Γυναικολογίας παγκοσμίως. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε τη χαλάρωση του κολπικού επιθηλίου, όπως και την ακράτεια πρώτου και δευτέρου βαθμού χωρίς επέμβαση.

Τα αίτια χαλάρωσης του γυναικείου κόλπου είναι κυρίως ο τοκετός και η εμμηνόπαυση (λόγω τη μειωμένης δράσης των οιστρογόνων). Με την πάροδο των χρόνων το κολλαγόνο και η ελαστίνη του οργανισμού μειώνεται, για αυτό και παρατηρούμε τη γνωστή χαλάρωση. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο πρόσωπο, αλλά σε όλα τα όργανα, όπως και στη γεννητική περιοχή. Οι γυναίκες λοιπόν μεγαλώνοντας και ιδιαίτερα μετά από 1 ή 2 φυσιολογικούς τοκετούς είναι λογικό να παρατηρούν χαλάρωση στη γεννητική περιοχή, η οποία δημιουργεί ψυχολογικά και λειτουργικά προβλήματα, επηρεάζοντας σαφώς ακόμα και τη σεξουαλική τους ζωή.

Ένας ανοιχτός κόλπος επηρεάζει σημαντικά την υγιεινή της γυναίκας, αφού η περιοχή είναι ευάλωτη σε βακτήρια και λοιπούς μικροοργανισμούς. Έτσι έχει παρατηρηθεί, ότι οι γυναίκες με χαλάρωση κόλπου έρχονται συχνότερα από το κανονικό αντιμέτωπες με μυκητιάσεις, κολπίτιδες κ.α.

Επίσης ο χαλαρός κόλπος προκαλεί πολλές φορές ακράτεια ούρων- ακόμη και σε μικρές ηλικίες – γεγονός που δυσκολεύει τη γυναίκα σημαντικά στην ομαλή καθημερινότητά της.

Τέλος, η χαλάρωση του κόλπου προκαλεί και μείωση της ευχαρίστησης για τη γυναίκα αλλά και για το σύντροφό της κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Ποιες είναι οι κυριότερες ενδείξεις της επέμβασης;

Αυτή η νεοκολλαγένεση έχει ως αποτέλεσμα την άμεση και ραγδαία σύσφιξη των μυών του κόλπου έτσι ώστε απλά και γρήγορα, χωρίς πόνο, στο ιατρείο, να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα της κολπικής χαλάρωσης και ακράτειας ούρων α’ βαθμού. Ταυτόχρονα με την αποστείρωση που επιτυγχάνεται αντιμετωπίζονται οι χρόνιες κολπίτιδες, πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες.

Πως γίνεται η επέμβαση;

Αυτή η νεοκολλαγένεση έχει ως αποτέλεσμα την άμεση και ραγδαία σύσφιξη των μυών του κόλπου έτσι ώστε απλά και γρήγορα, χωρίς πόνο, στο ιατρείο, να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα της κολπικής χαλάρωσης και ακράτειας ούρων α’ βαθμού. Ταυτόχρονα με την αποστείρωση που επιτυγχάνεται αντιμετωπίζονται οι χρόνιες κολπίτιδες, πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες.

Πόσο διαρκεί η επέμβαση;

Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο, χωρίς νάρκωση, έχει διάρκεια 20’-30’ και η ασθενής επανέρχεται στις καθημερινές της δραστηριότητες αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας. Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται από το προφίλ της ασθενούς (ανάλογα το βαθμό χαλάρωσης, την ύπαρξη ακράτειας ούρων και την ηλικία).

Πόσο επώδυνη είναι η επέμβαση;

Η θεραπεία είναι τελείως ανώδυνη

Ποια είναι τα αποτελέσματα της επέμβασης και πόσο διαρκούν;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας μπορούν να χαρακτηριστούν «μόνιμα» εφόσον ακολουθείται το πρωτόκολλο της θεραπείας που προβλέπει τη συντήρηση του αποτελέσματος ανά 6μηνο. Ακόμα όμως και να μην επαναληφθεί, ο κόλπος δε θα επανέλθει στο βαθμό χαλάρωσης που είχε πριν τη πρώτη συνεδρία.

Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;

Η ασθενής επιστρέφει στις καθημερινές της δραστηριότητες την ίδια ημέρα. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός

Αντενδείξεις;

Διαταραχές πήξης του αίματος, Λήψη αντιπηκτικών, Διαβήτης, Ενεργή φλεγμονή (έρπης)

Συνδυασμοί επεμβάσεων / θεραπειών

Ανανέωση αιδοίου, Ανάπλαση Εξωτερικών Γεννητικών Οργάνων, Αιδοιοπλαστική, Πλαστική περινέου

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη
Προσφέρουμε τη δυνατότητα για μια συμβουλευτική συνεδρία διάρκειας 30-60 λεπτών με έναν συνεργάτη μας για να συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί και για το τι θέλετε να επιτύχετε. Η συζήτηση θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες της επέμβασης που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και να πάρετε τις απαντήσεις σε όλες σας τις απορίες. Αν αποφασίσετε ότι θέλετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα και να μιλήσετε με τον Δρ. Νικόλαο Ναούμ, ο συνεργάτης μας θα ρυθμίσει τις λεπτομέρειες αυτής της συνάντησης. Το πρώτο αυτό βήμα σας προσφέρεται χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Συμβουλευτική με το χειρουργό σας
Το επόμενο βήμα θα είναι η προσωπική συζήτηση με τον εξειδικευμένο στην Αισθητική Γυναικολογία Δρ. Νικόλαο Ναούμ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αυτής, ο γιατρός θα αφιερώσει το χρόνο που χρειάζεται για να κάνει μια αναλυτική ιατρική εκτίμηση για εσάς, αυτό που σας απασχολεί και για τις προσδοκίες σας για το αποτέλεσμα που μια επέμβαση μπορεί να σας προσφέρει. Η πλήρης εξατομίκευση στις δικές σας, προσωπικές ανάγκες αποτελεί για τον Δρ. Ναούμ απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε ιατρική πράξη ακολουθήσει. Το κόστος της συμβουλευτικής αυτής συνάντησης αφαιρείται από το συνολικό κόστος οποιασδήποτε ιατρικής πράξης πραγματοποιηθεί στη συνέχεια.

Η Θεραπεία – Η Επέμβαση
Την ημέρα της θεραπείας / επέμβασης θα σας υποδεχθεί η βοηθός του Δρ. Ναούμ και θα φροντίσει όλα να γίνουν με γνώμονα τη δική σας βέλτιστη εμπειρία. Θα σας εξηγηθεί για ακόμα μια φορά η όλη διαδικασία από τον Δρ.Ναούμ και θα σας απαντήσει οποιαδήποτε απορία πιθανόν να έχετε σχετική με την ιατρική πράξη που θα ακολουθήσει.

Ανάρρωση
Μετά τη θεραπεία ή το χειρουργείο, θα αναρρώσετε για όσο χρειαστεί υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα του προσωπικού μας. Εφόσον όλες οι θεραπείες και τα χειρουργεία επιτρέπουν την επιστροφή στο σπίτι την ίδια ημέρα, να υπολογίσετε ότι η μέγιστη διάρκεια παραμονής σας μετά το πέρας της θεραπείας δε θα ξεπεράσει τις 2-3 ώρες σε καμία περίπτωση. Πριν επιστρέψετε στο σπίτι σας θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για τις πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία σχετικά με τους περιορισμούς (αν υπάρχουν) και την προσοχή που πρέπει να δοθεί στην υγιεινή της περιοχής.

Φροντίδα και υποστήριξη μετά τη θεραπεία / χειρουργείο
Η παρουσία μας δίπλα στη γυναίκα που μας έχει εμπιστευτεί δεν τελειώνει με το πέρας της θεραπείας, αντιθέτως τότε ξεκινάει. Θα οριστεί μια σειρά από συναντήσεις σας με τον Δρ. Ναούμ για να διαπιστώσει ότι όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό που είχε γίνει.
Πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις σας, εξειδικευμένος τηλεφωνικός αριθμός για εσάς θα είναι διαθέσιμος 24/7 για να σας απαντήσει ο εξειδικευμένος άνθρωπός μας σε οποιαδήποτε απορία έχετε. Φυσικά σε περίπτωση που χρειαστεί ακόμα και ο ίδιος ο Δρ. Ναούμ θα είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ
 • "Ο Δρ. Ναούμ είναι ένας εξαιρετικά ικανός χειρουργός αλλά και ζεστός άνθρωπος. Μετά από μεγάλη αναζήτηση επιτέλους βρήκα τον άνθρωπο που με άκουσε και μου εξήγησε τις λύσεις που ταίριαζαν στις δικές μου ανησυχίες. Η ακράτεια με κρατούσε μακριά από πολλές καθημερινές μου δραστηριότητες αλλά πλέον η ζωή μου επανήλθε στην κανονική της μορφή. Ευχαριστώ πολύ! "

  Μαρία Μ., 37 ετών
 • “Η απώλεια αίσθησης κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης ήταν κάτι που ενοχλούσε πολύ το σύντροφό μου και με έκανε να ντρέπομαι. Διορθώνοντας αυτό, ανάκτησα την αυτοπεποίθησή μου και πλέον η ερωτική μου ζωή είναι απλά… τέλεια!”

  Χρυσή Κ.,41 ετών
 • “Ο πόνος που ένιωθα στην ευαίσθητη περιοχή δε με άφηνε να γυμναστώ, να φορέσω τα στενά παντελόνια που πάντα λάτρευα, ακόμα και να κάνω ποδήλατο. Τελικά η λύση ήταν πολύ πιο απλή από όσο φανταζόμουν! Και τώρα απλά απολαμβάνω κάθε στιγμή της μέρας μου κάνοντας ό,τι μου αρέσει!”

  Στελίνα Φ., 45 ετών
 • “Έχοντας γεννήσει 2 παιδιά και περνώντας τα χρόνια, ήμουν απογοητευμένη με την εμφάνιση της «ευαίσθητης» περιοχής μου. Αλλά δεν ήθελα να το αφήσω έτσι. Ο Δρ. Ναούμ με άκουσε προσεκτικά και μου έδωσε ένα αποτέλεσμα που δε θα πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να έχω… Τελικά είμαι ακόμα πολύ νέα και σκοπεύω να απολαύσω τη ζωή μου!”

  Λυδία Π., 52 ετών

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις μας.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Δεν είναι αναγνώσιμο; Αλλαγή κειμένου. captcha txt

Start typing and press Enter to search