ΑΙΔΟΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Πολλές γυναίκες νιώθουν άβολα με την εμφάνιση των εσωτερικών ή/και εξωτερικών χειλέων του αιδοίου. Συνήθως είναι υπερμεγέθη και ασύμμετρα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πολλά λειτουργικά προβλήματα κατά την καθημερινότητά τους (στενά παντελόνια και κολάν, σωματική άσκηση ακόμα και κατά τη σεξουαλική επαφή). Η αιδοιοπλαστική είναι η επέμβαση που «σμιλεύει» την περιοχή και επαναφέρει τα χείλη στην κανονική τους δομή, στο κανονικό τους μέγεθος και απαλλάσσει τις γυναίκες από την καθημερινή «άβολη» κατάσταση που περιγράφεται παραπάνω.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Ποιες είναι οι κυριότερες ενδείξεις της επέμβασης;

Απευθύνεται σε γυναίκες που παρουσιάζουν είτε από κληρονομικότητα, είτε από ορμονικές διαταραχές, είτε από έναν δύσκολο φυσιολογικό τοκετό δυσμορφίες στη γεννητική περιοχή. Σε αυτές συγκαταλέγονται τα μακριά ή χαλαρά, μικρά ή μεγάλα χείλη του αιδοίου, η υπερτροφία ή/και ασυμμετρία της κλειτορίδας, ακόμα κι η διεύρυνση και χαλάρωση του κόλπου μετά τον τοκετό. Οι ανατομικές αυτές δυσμορφίες έχουν τεράστια σημασία, διότι δημιουργούν τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά προβλήματα. Μπορούν επίσης να συνδεθούν με τα αυξημένα ποσοστά επιλόχειου κατάθλιψης – που παρατηρούνται την τελευταία τριετία – λόγω απογοήτευσης της γυναίκας από το σώμα της (σχόλια συντρόφου, πρότυπα από το διαδίκτυο κλπ).

Πως γίνεται η επέμβαση;

Η επέμβαση γίνεται με τη χρήση χειρουργικού laser CO2 τελευταίας γενιάς σε συνδυασμό με χειρουργικές τομές εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο. Χρησιμοποιείται μέθη (ενδοφλέβια χορήγηση συγκεκριμένων φαρμάκων από τον αναισθησιολόγο και παρακολούθηση των ζωτικών λειτουργιών με αναισθησιολογικό εξοπλισμό) παράλληλα με τοπική αναισθησία.

Πόσο διαρκεί η επέμβαση;

Η επέμβαση διαρκεί 1 έως 2 ώρες και γίνεται σε χειρουργική αίθουσα μέσα στην εξειδικευμένη κλινική μας.

Πόσο επώδυνη είναι η επέμβαση;

Χρησιμοποιείται ειδική τεχνική που δεν ερεθίζονται οι νευρικές απολήξεις. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι χάρη στον τρόπο αναισθησίας και την χειρουργική προσέγγιση που θα επιλεγεί μετά από συζήτηση με την ασθενή, η επέμβαση είναι απολύτως ανώδυνη.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της επέμβασης και πόσο διαρκούν;

Αποκαθίστανται τα ανατομικά χαρακτηριστικά της περιοχής, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα

Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;

Η ασθενής επιστρέφει στις καθημερινές της δραστηριότητες την ίδια ημέρα. Πιθανή μικρή ενόχληση της περιοχής μετά την επέμβαση αντιμετωπίζεται με παυσίπονα (Depon, Ponstan). Για λίγες ημέρες μετά την επέμβαση – σε σπάνιες περιπτώσεις – υπάρχει ένα μικρό οίδημα (πρήξιμο) το οποίο υποχωρεί πλήρως, πολύ σύντομα. Συνίσταται αποχή από έντονη φυσική άσκηση για 7-10 ημέρες και από σεξουαλικές δραστηριότητες για 20-25 ημέρες μετά το χειρουργείο.

Αντενδείξεις;

Διαταραχές πήξης του αίματος, Λήψη αντιπηκτικών, Διαβήτης, Ενεργή φλεγμονή (έρπης)

Συνδυασμοί επεμβάσεων / θεραπειών

Κολποπλαστική, Ανανέωση μεγάλων Χειλέων με μεταφορά λίπους / υαλουρονικού οξέως (Fillers), Αυτόλογο PRP, Διεύρυνση G-Spot, Πλαστική Περινέου.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη
Προσφέρουμε τη δυνατότητα για μια συμβουλευτική συνεδρία διάρκειας 30-60 λεπτών με έναν συνεργάτη μας για να συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί και για το τι θέλετε να επιτύχετε. Η συζήτηση θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες της επέμβασης που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και να πάρετε τις απαντήσεις σε όλες σας τις απορίες. Αν αποφασίσετε ότι θέλετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα και να μιλήσετε με τον Δρ. Νικόλαο Ναούμ, ο συνεργάτης μας θα ρυθμίσει τις λεπτομέρειες αυτής της συνάντησης. Το πρώτο αυτό βήμα σας προσφέρεται χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Συμβουλευτική με το χειρουργό σας
Το επόμενο βήμα θα είναι η προσωπική συζήτηση με τον εξειδικευμένο στην Αισθητική Γυναικολογία Δρ. Νικόλαο Ναούμ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αυτής, ο γιατρός θα αφιερώσει το χρόνο που χρειάζεται για να κάνει μια αναλυτική ιατρική εκτίμηση για εσάς, αυτό που σας απασχολεί και για τις προσδοκίες σας για το αποτέλεσμα που μια επέμβαση μπορεί να σας προσφέρει. Η πλήρης εξατομίκευση στις δικές σας, προσωπικές ανάγκες αποτελεί για τον Δρ. Ναούμ απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε ιατρική πράξη ακολουθήσει. Το κόστος της συμβουλευτικής αυτής συνάντησης αφαιρείται από το συνολικό κόστος οποιασδήποτε ιατρικής πράξης πραγματοποιηθεί στη συνέχεια.

Η Θεραπεία – Η Επέμβαση
Την ημέρα της θεραπείας / επέμβασης θα σας υποδεχθεί η βοηθός του Δρ. Ναούμ και θα φροντίσει όλα να γίνουν με γνώμονα τη δική σας βέλτιστη εμπειρία. Θα σας εξηγηθεί για ακόμα μια φορά η όλη διαδικασία από τον Δρ.Ναούμ και θα σας απαντήσει οποιαδήποτε απορία πιθανόν να έχετε σχετική με την ιατρική πράξη που θα ακολουθήσει.

Ανάρρωση
Μετά τη θεραπεία ή το χειρουργείο, θα αναρρώσετε για όσο χρειαστεί υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα του προσωπικού μας. Εφόσον όλες οι θεραπείες και τα χειρουργεία επιτρέπουν την επιστροφή στο σπίτι την ίδια ημέρα, να υπολογίσετε ότι η μέγιστη διάρκεια παραμονής σας μετά το πέρας της θεραπείας δε θα ξεπεράσει τις 2-3 ώρες σε καμία περίπτωση. Πριν επιστρέψετε στο σπίτι σας θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για τις πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία σχετικά με τους περιορισμούς (αν υπάρχουν) και την προσοχή που πρέπει να δοθεί στην υγιεινή της περιοχής.

Φροντίδα και υποστήριξη μετά τη θεραπεία / χειρουργείο
Η παρουσία μας δίπλα στη γυναίκα που μας έχει εμπιστευτεί δεν τελειώνει με το πέρας της θεραπείας, αντιθέτως τότε ξεκινάει. Θα οριστεί μια σειρά από συναντήσεις σας με τον Δρ. Ναούμ για να διαπιστώσει ότι όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό που είχε γίνει.
Πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις σας, εξειδικευμένος τηλεφωνικός αριθμός για εσάς θα είναι διαθέσιμος 24/7 για να σας απαντήσει ο εξειδικευμένος άνθρωπός μας σε οποιαδήποτε απορία έχετε. Φυσικά σε περίπτωση που χρειαστεί ακόμα και ο ίδιος ο Δρ. Ναούμ θα είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ
 • "Ο Δρ. Ναούμ είναι ένας εξαιρετικά ικανός χειρουργός αλλά και ζεστός άνθρωπος. Μετά από μεγάλη αναζήτηση επιτέλους βρήκα τον άνθρωπο που με άκουσε και μου εξήγησε τις λύσεις που ταίριαζαν στις δικές μου ανησυχίες. Η ακράτεια με κρατούσε μακριά από πολλές καθημερινές μου δραστηριότητες αλλά πλέον η ζωή μου επανήλθε στην κανονική της μορφή. Ευχαριστώ πολύ! "

  Μαρία Μ., 37 ετών
 • “Η απώλεια αίσθησης κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης ήταν κάτι που ενοχλούσε πολύ το σύντροφό μου και με έκανε να ντρέπομαι. Διορθώνοντας αυτό, ανάκτησα την αυτοπεποίθησή μου και πλέον η ερωτική μου ζωή είναι απλά… τέλεια!”

  Χρυσή Κ.,41 ετών
 • “Ο πόνος που ένιωθα στην ευαίσθητη περιοχή δε με άφηνε να γυμναστώ, να φορέσω τα στενά παντελόνια που πάντα λάτρευα, ακόμα και να κάνω ποδήλατο. Τελικά η λύση ήταν πολύ πιο απλή από όσο φανταζόμουν! Και τώρα απλά απολαμβάνω κάθε στιγμή της μέρας μου κάνοντας ό,τι μου αρέσει!”

  Στελίνα Φ., 45 ετών
 • “Έχοντας γεννήσει 2 παιδιά και περνώντας τα χρόνια, ήμουν απογοητευμένη με την εμφάνιση της «ευαίσθητης» περιοχής μου. Αλλά δεν ήθελα να το αφήσω έτσι. Ο Δρ. Ναούμ με άκουσε προσεκτικά και μου έδωσε ένα αποτέλεσμα που δε θα πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να έχω… Τελικά είμαι ακόμα πολύ νέα και σκοπεύω να απολαύσω τη ζωή μου!”

  Λυδία Π., 52 ετών

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις μας.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Δεν είναι αναγνώσιμο; Αλλαγή κειμένου. captcha txt

Start typing and press Enter to search