ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΘΕΝΙΚΟΥ ΥΜΕΝΑ

Ο παρθενικός υμένας είναι μια μεμβράνη που βρίσκεται κοντά στο σημείο εισόδου του κόλπου. Κλείνει σχεδόν τελείως την είσοδο του κόλπου, με κύριο σκοπό να εμποδίσει τα μικρόβια να μπουν μέσα, προστατεύοντας έτσι το μικρό κορίτσι από κολπίτιδες.

Για τις νέες γυναίκες που δεν έχουν ξεκινήσει τη σεξουαλική τους δραστηριότητα, η μεμβράνη αυτή είναι συνήθως ανέπαφη μια και η ρήξη της γίνεται με την είσοδο του πέους στο γυναικείο κόλπο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που μπορεί να προκληθεί ρήξη του υμένα αυτού χωρίς να έχει συντελεστεί σεξουαλική πράξη (κυρίως λόγω έντονης φυσικής άσκησης, ατυχήματος, τραυματισμού ή ακόμα και αυνανισμού).

Συχνά παρατηρείται σε γυναίκες η επιθυμία να αποκαταστήσουν την ακεραιότητα του παρθενικού υμένα για διάφορους λόγους (θρησκευτικοί, κοινωνικοί ή ακόμα και ψυχολογικοί λόγοι). Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δυνατή η πλαστική αποκατάσταση της ακεραιότητας του παρθενικού υμένα (παρθενορραφή).

Πολλές γυναίκες θέλουν να αποκαταστήσουν την ακεραιότητα του παρθενικού υμένα για διάφορους λόγους. Οι συχνότεροι λόγοι για τους οποίους γίνεται η παρθενορραφή είναι κοινωνικοί ή θρησκευτικοί. Πολλές φορές, θρησκευτικοί λόγοι, κοινωνικοί περιορισμοί, παραδόσεις και πεποιθήσεις μπορεί να απαιτούν την παρθενία. Η απουσία της παρθενίας μπορεί να οδηγήσει σε απαξίωση της αξιοπρέπειας της γυναίκας, την ακύρωση ενός γάμου ή και ζητήματα τιμής. Άλλες περιπτώσεις είναι όταν η γυναίκα θέλει να αποκαταστήσει τον υμένα της μετά από τραυματισμό ή όταν θέλει να σβήσει τις τραυματικές αναμνήσεις από ένα βιασμό ή μια άτυχη σχέση. Στις περιπτώσεις αυτές, η γυναίκα θέλει να διαγραφεί από το σώμα της και τη μνήμη της κάθε κακή εμπειρία, που της θυμίζει το παρελθόν. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δυνατή η πλαστική αποκατάσταση της ακεραιότητας του παρθενικού υμένα (παρθενορραφή).

Στην κλινική μας, ο Δρ.Ναούμ χρησιμοποιεί την πλέον ενδεδειγμένη τεχνική που προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία της γυναίκας και το μέγεθος του υμένα για να αποκαταστήσει την ακεραιότητα του παρθενικού υμένα με την τοποθέτηση ειδικών ραμμάτων στα σημεία ρήξης του υμένα. Τα ράμματα είναι απόλυτα απορροφήσιμα με αποτέλεσμα μετά από δυο 24ωρα ο παρθενικός υμένας να έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Η παρθενορραφή αποτελεί μια πολύ απλή επέμβαση χωρίς κάποια ιδιαίτερη ενόχληση ή ιδιαίτερες επιπλοκές. Ακόμα και η απώλεια αίματος είναι αμελητέα. Γίνεται με τοπική αναισθησία και δεν απαιτείται νάρκωση ούτε νοσηλεία σε νοσοκομείο. Έτσι, μετά την επέμβαση, η γυναίκα επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές της δραστηριότητες.

Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά και ο υμένας δεν θα έχει καμία διαφορά κατά την πρώτη ερωτική επαφή με τον υμένα της γυναίκας που είχε αρχικώς. Με την παρθενορραφή η γυναίκα βγαίνει από τη δύσκολη θέση, απαλλάσσεται από το άγχος και με αυτοπεποίθηση μπορεί να προχωρήσει σε όσα σχεδιάζει για τη ζωή της κάνοντας μια «νέα αρχή».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη
Προσφέρουμε τη δυνατότητα για μια συμβουλευτική συνεδρία διάρκειας 30-60 λεπτών με έναν συνεργάτη μας για να συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί και για το τι θέλετε να επιτύχετε. Η συζήτηση θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες της επέμβασης που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και να πάρετε τις απαντήσεις σε όλες σας τις απορίες. Αν αποφασίσετε ότι θέλετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα και να μιλήσετε με τον Δρ. Νικόλαο Ναούμ, ο συνεργάτης μας θα ρυθμίσει τις λεπτομέρειες αυτής της συνάντησης. Το πρώτο αυτό βήμα σας προσφέρεται χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Συμβουλευτική με το χειρουργό σας
Το επόμενο βήμα θα είναι η προσωπική συζήτηση με τον εξειδικευμένο στην Αισθητική Γυναικολογία Δρ. Νικόλαο Ναούμ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αυτής, ο γιατρός θα αφιερώσει το χρόνο που χρειάζεται για να κάνει μια αναλυτική ιατρική εκτίμηση για εσάς, αυτό που σας απασχολεί και για τις προσδοκίες σας για το αποτέλεσμα που μια επέμβαση μπορεί να σας προσφέρει. Η πλήρης εξατομίκευση στις δικές σας, προσωπικές ανάγκες αποτελεί για τον Δρ. Ναούμ απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε ιατρική πράξη ακολουθήσει. Το κόστος της συμβουλευτικής αυτής συνάντησης αφαιρείται από το συνολικό κόστος οποιασδήποτε ιατρικής πράξης πραγματοποιηθεί στη συνέχεια.

Η Θεραπεία – Η Επέμβαση
Την ημέρα της θεραπείας / επέμβασης θα σας υποδεχθεί η βοηθός του Δρ. Ναούμ και θα φροντίσει όλα να γίνουν με γνώμονα τη δική σας βέλτιστη εμπειρία. Θα σας εξηγηθεί για ακόμα μια φορά η όλη διαδικασία από τον Δρ.Ναούμ και θα σας απαντήσει οποιαδήποτε απορία πιθανόν να έχετε σχετική με την ιατρική πράξη που θα ακολουθήσει.

Ανάρρωση
Μετά τη θεραπεία ή το χειρουργείο, θα αναρρώσετε για όσο χρειαστεί υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα του προσωπικού μας. Εφόσον όλες οι θεραπείες και τα χειρουργεία επιτρέπουν την επιστροφή στο σπίτι την ίδια ημέρα, να υπολογίσετε ότι η μέγιστη διάρκεια παραμονής σας μετά το πέρας της θεραπείας δε θα ξεπεράσει τις 2-3 ώρες σε καμία περίπτωση. Πριν επιστρέψετε στο σπίτι σας θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για τις πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία σχετικά με τους περιορισμούς (αν υπάρχουν) και την προσοχή που πρέπει να δοθεί στην υγιεινή της περιοχής.

Φροντίδα και υποστήριξη μετά τη θεραπεία / χειρουργείο
Η παρουσία μας δίπλα στη γυναίκα που μας έχει εμπιστευτεί δεν τελειώνει με το πέρας της θεραπείας, αντιθέτως τότε ξεκινάει. Θα οριστεί μια σειρά από συναντήσεις σας με τον Δρ. Ναούμ για να διαπιστώσει ότι όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό που είχε γίνει.
Πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις σας, εξειδικευμένος τηλεφωνικός αριθμός για εσάς θα είναι διαθέσιμος 24/7 για να σας απαντήσει ο εξειδικευμένος άνθρωπός μας σε οποιαδήποτε απορία έχετε. Φυσικά σε περίπτωση που χρειαστεί ακόμα και ο ίδιος ο Δρ. Ναούμ θα είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ
 • "Ο Δρ. Ναούμ είναι όχι μόνο ένας εξαιρετικός χειρουργός, αλλά και ένας ιδιαίτερα ζεστός άνθρωπος. Μετά από μεγάλη αναζήτηση επιτέλους βρήκα τον άνθρωπο που με άκουσε και μου εξήγησε τις λύσεις που ταίριαζαν. Η ακράτεια με κρατούσε μακριά από πολλές καθημερινές μου δραστηριότητες, αλλά πλέον, χάρη στη θεραπεία που έκανα, η ζωή μου επανήλθε στην κανονική της μορφή."

  Μαρία Μ., 37 ετών
 • “Η απώλεια αίσθησης κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης ήταν κάτι που ενοχλούσε πολύ το σύντροφό μου και με έκανε να ντρέπομαι. Διορθώνοντας αυτό, ανάκτησα την αυτοπεποίθησή μου και πλέον η ερωτική μου ζωή είναι απλά… τέλεια!”

  Χρυσή Κ.,41 ετών
 • “Ο πόνος που ένιωθα στην ευαίσθητη περιοχή δε μου επέτρεπε να φορέσω τα στενά παντελόνια που πάντα λάτρευα. Ούτε να κάνω γυμναστική ή ποδήλατο. Τελικά, η λύση ήταν πολύ πιο απλή από όσο φανταζόμουν. Τώρα απλά απολαμβάνω κάθε στιγμή της μέρας μου, κάνοντας ό,τι μου αρέσει!”

  Στελίνα Φ., 45 ετών
 • “Έχοντας γεννήσει 2 παιδιά και με το πέρασμα του χρόνου, κατέληξα να είμαι απογοητευμένη με την εμφάνιση της «ευαίσθητης» περιοχής μου. Δεν μπορούσα όμως να συμβιβαστώ με αυτό. Δεν ήθελα να το αφήσω έτσι. Ο Δρ. Ναούμ με άκουσε προσεκτικά και μου εξασφάλισε ένα αποτέλεσμα που δε θα πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να έχω. Χάρη σε αυτόν συνειδητοποίησα ότι τελικά είμαι ακόμα πολύ νέα και σκοπεύω να απολαύσω τη ζωή μου!”

  Λυδία Π., 52 ετών

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις μας.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Δεν είναι αναγνώσιμο; Αλλαγή κειμένου. captcha txt

Start typing and press Enter to search