ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ

Για να μάθετε το ακριβές κόστος για την δική σας περίπτωσης θα χρειαστούμε τα παρακάτω:

– Αποστολή τοπικών φωτογραφιών με email info@drnikosnaoum.com.
– Το κινητό σας τηλέφωνο για να σας καλέσουμε.

Ακολουθούμε απόλυτα αυστηρή πολιτική του Ιατρικού Απορρήτου και των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Αποστέλλοντας μας πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, μπορούμε να σας ενημερώσουμε άμεσα για τις προτάσεις θεραπείας και την κοστολόγηση τους, άμεσα και γρήγορα.

Προς διευκόλυνση μας, οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε πρόσθιες και πλάγιες λήψεις, σε απόσταση 1-2 μέτρων, καθαρές και σε μορφή συνημμένου αρχείου.

Απαραίτητο είναι και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας, για τυχόν διευκρινίσεις ως προς τη διαδικασία της διόρθωσης που επιθυμείτε (εφόσον υπάρχει δυνατότητα), το είδος της επέμβασης, το ιατρικό ιστορικό κλπ.  

Σας διαβεβαιώνουμε πως ακολουθούμε απόλυτα αυστηρή πολιτική του Ιατρικού Απορρήτου και τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα δημοσιευθούν ή κοινοποιηθούν ποτέ σε τρίτους.

Εάν δεν μπορείτε ή δεν επιθυμείτε να στείλετε φωτογραφίες μπορείτε να μάθετε το κόστος κατά προσέγγιση.

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα την θεραπεία – επέμβαση που σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε σωστά τα στοιχεία σας και θα ενημερωθείτε για το κόστος το συντομότερο δυνατό..

Εάν δεν διαθέτετε διεύθυνση email, μπορείτε μας καλέσετε στο +30.2108835100.

Οι κοσμητικές επεμβάσεις δεν καλύπτονται από τις ιδιωτικές ασφάλειες, ούτε από τα κρατικά ασφαλιστικά ταμεία.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΡΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 • "Ο Δρ. Ναούμ είναι όχι μόνο ένας εξαιρετικός χειρουργός, αλλά και ένας ιδιαίτερα ζεστός άνθρωπος. Μετά από μεγάλη αναζήτηση επιτέλους βρήκα τον άνθρωπο που με άκουσε και μου εξήγησε τις λύσεις που ταίριαζαν. Η ακράτεια με κρατούσε μακριά από πολλές καθημερινές μου δραστηριότητες, αλλά πλέον, χάρη στη θεραπεία που έκανα, η ζωή μου επανήλθε στην κανονική της μορφή."

  Μαρία Μ., 37 ετών
 • “Η απώλεια αίσθησης κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης ήταν κάτι που ενοχλούσε πολύ το σύντροφό μου και με έκανε να ντρέπομαι. Διορθώνοντας αυτό, ανάκτησα την αυτοπεποίθησή μου και πλέον η ερωτική μου ζωή είναι απλά… τέλεια!”

  Χρυσή Κ.,41 ετών
 • “Ο πόνος που ένιωθα στην ευαίσθητη περιοχή δε μου επέτρεπε να φορέσω τα στενά παντελόνια που πάντα λάτρευα. Ούτε να κάνω γυμναστική ή ποδήλατο. Τελικά, η λύση ήταν πολύ πιο απλή από όσο φανταζόμουν. Τώρα απλά απολαμβάνω κάθε στιγμή της μέρας μου, κάνοντας ό,τι μου αρέσει!”

  Στελίνα Φ., 45 ετών
 • “Έχοντας γεννήσει 2 παιδιά και με το πέρασμα του χρόνου, κατέληξα να είμαι απογοητευμένη με την εμφάνιση της «ευαίσθητης» περιοχής μου. Δεν μπορούσα όμως να συμβιβαστώ με αυτό. Δεν ήθελα να το αφήσω έτσι. Ο Δρ. Ναούμ με άκουσε προσεκτικά και μου εξασφάλισε ένα αποτέλεσμα που δε θα πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να έχω. Χάρη σε αυτόν συνειδητοποίησα ότι τελικά είμαι ακόμα πολύ νέα και σκοπεύω να απολαύσω τη ζωή μου!”

  Λυδία Π., 52 ετών

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις μας.

Start typing and press Enter to search