Concerns
ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ

Αμηχανία λόγω της εικόνας του αιδοίου

Τα τελευταία χρόνια οι αντιλήψεις για την εικόνα του αιδοίου έχουν αλλάξει. Η ανάγκη για ένα ωραίο από αισθητικής άποψης αιδοίο φαίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Σε αυτό συνετέλεσαν πολλοί λόγοι. Πρώτον, η τάση για ολική αποτρίχωση της περιοχής επιτρέπει στη γυναίκα να εκθέτει τη συγκεκριμένη περιοχή σε πλήρη θέαση στις ερωτικές της στιγμές, με αποτέλεσμα να είναι ορατές όλες οι ανατομικές λεπτομέρειες. Επίσης, η μεγαλύτερη προβολή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της σεξουαλικής πλευράς της γυναίκας έχει εντείνει την επιθυμία πολλών γυναικών για μια πιο σέξι ελκυστική εμφάνιση. Τέλος, οι γυναίκες χάρη στις θεραπείες αντιγήρανσης δείχνουν πολλά χρόνια νεότερες, πράγμα που ταυτόχρονα δημιουργεί την ανάγκη για αρμονία μεταξύ προσώπου και σώματος. Με λίγα λόγια, ένα πρόσωπο που έχει διατηρηθεί νέο χρειάζεται να συμβαδίζει και με μια νεανική εικόνα της γενετήσιας περιοχής, δεδομένου ότι  έχει αυξηθεί το όριο ηλικίας των σεξουαλικά ενεργών γυναικών.

Η εικόνα του αιδοίου, ωστόσο, μπορεί να μην είναι η επιθυμητή για τη γυναίκα αλλά και για τον σύντροφό της. Αυτό μπορεί να συμβαίνει και λόγω της φθοράς που επέρχεται με το πέρας του χρόνου αλλά και επειδή υπάρχουν διάφορες ανατομικές ιδιαιτερότητες στη συγκεκριμένη περιοχή. Η εμφάνιση, εξάλλου, του αιδοίου κάθε γυναίκας είναι διαφορετική από όλες τις άλλες. Όπως όμως ένα πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο στήθος μπορεί να προβληματίσει μια γυναίκα, το ίδιο ισχύει και με το αιδοίο της. Υπάρχουν πολλά που μπορεί να κάνουν μια γυναίκα ναι νιώσει άβολα για την εμφάνιση στην εκεί κάτω περιοχή. Από τα σημάδια της φθοράς του χρόνου μέχρι ανατομικές ιδιαιτερότητας που της προκαλούν δυσαρέσκεια όπως είναι:

  • Τα υπερμεγέθη εξωτερικά χείλη
  • Τα υπερβολικά μικρά ή λεπτά εσωτερικά χείλη
  • Το προβληματικό μέγεθος της αναλογίας μικρών και μεγάλων χειλέων
  • Ένα ανομοιόμορφο σχήμα αιδοίου με έλλειψη συμμετρίας
  • Η έλλειψη συνολικού όγκου

Μια γυναίκα, που αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβληματισμούς όσον αφορά στην εμφάνιση της περιοχής που ταυτίζεται με τη σεξουαλικότητά της, μπορεί να δει την αυτοπεποίθησή της να κλονίζεται και την ερωτική της διάθεση να φθίνει. Η αλήθεια όμως είναι ότι δε χρειάζεται να μένει με οποιοδήποτε αίσθημα δυσαρέσκειας ή προβληματισμού για το σώμα της.

Σήμερα υπάρχουν διάφορες θεραπείες και μικρο επεμβάσεις που μπορούν να διορθώσουν αισθητικά (και ταυτόχρονα λειτουργικά) την περιοχή, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετικού αποτελέσματος εικόνα. Αρκεί η γυναίκα να απευθυνθεί σε έναν γυναικολόγο εξειδικευμένο στην Αισθητική Γυναικολογία για να της εξηγήσει όλες τις επιλογές που υπάρχουν και ταιριάζουν στις δικές της ανάγκες. Λύσεις υπάρχουν και είναι εύκολες και αποτελεσματικές, βελτιώνοντας άμεσα τη σχέση που έχει η γυναίκα με το σώμα της και τη σεξουαλικότητά της, οδηγώντας ως εκ τούτου και στην αναβάθμιση της ερωτικής και σεξουαλικής της ζωής.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
aidoioplastikh
ΑΙΔΟΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ananeosi-aidoioy
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΙΔΟΙΟΥ
ananeosi-xeileon
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΕΙΛΕΩΝ
anaplash-xeileon
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΕΙΛΕΩΝ ΜΕ ΛΙΠΟΣ / ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις μας.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.

Δεν είναι αναγνώσιμο; Αλλαγή κειμένου. captcha txt

Start typing and press Enter to search