Αίσθηση άνεσης φορώντας το τζην

Είναι αυτή η αμήχανη στιγμή που φοράς το τζιν σου για να πας στη γυμναστική ή στη βόλτα σου. Ή κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και συνειδητοποιείς ότι πρέπει να αλλάξεις ρούχα… Όχι επειδή δε σε κολακεύει το συγκεκριμένο ρούχο, ούτε επειδή έχεις παραπανίσια κιλά. Αλλά επειδή κάνει την εμφάνισή του στην περιοχή εκεί κάτω το λεγόμενο πόδι της καμήλας. (Αυτό είναι κάτι που συνειρμικά παραπέμπει στη διχάλα που έχει η άκρη του ποδιού του συγκεκριμένου ζώου).

Τι είναι το «πόδι καμήλας»;

Πρόκειται για τη δυσμορφία που προκαλούν τα χαλαρά ή μεγάλα χείλη του αιδοίου στις γυναίκες. Ο όρος «πόδι της καμήλας» χρησιμοποιείται από τους επιστήμονες προκειμένου να περιγράψουν το ορατό πρόβλημα που παρουσιάζεται στην ευαίσθητη περιοχή. Κι αυτό είναι κάτι που γίνεται αντιληπτό και πάνω από τα ρούχα. Η συγκεκριμένη δυσμορφία είτε υπάρχει εκ γενετής, είτε προκύπτει λόγω των ορμονικών διαταραχών. Αυτό συμβαίνει με το πέρασμα του χρόνου, αλλοιώνοντας την αισθητική εικόνα της περιοχής. Είναι ένα αισθητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες. Εντυπωσιακό μάλιστα είναι ότι το συγκεκριμένο ανατομικό χαρακτηριστικό διαγράφεται έντονα ακόμα και κάτω από τα ρούχα. Έτσι οι γυναίκες νιώθουν μεγάλη αμηχανία σε χώρους όπως τα γυμναστήρια ή οι αίθουσες χορού. Ιδιαίτερα ευαίσθητες για τη συγκεκριμένη εικόνα είναι οι έφηβες, που είναι πιο ευαίσθητες σε τυχόν πειράγματα των συνομηλίκων για την εμφάνισή τους.

Υπάρχει λύση;

Ευτυχώς η τεχνολογία και η επιστήμη έχουν προχωρήσει τόσο, ώστε το συγκεκριμένο πρόβλημα να μπορεί να διορθωθεί άμεσα και ανώδυνα. Η λύση σε αυτή την περίπτωση είναι η αιδοιοπλαστική.

Πρόκειται για μια μικροεπέμβαση που πραγματοποιείται με laser, σε συνδυασμό με νυστέρι, αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Ένα χειρουργείο ακριβείας, χωρίς τομές και ουλές, χωρίς σημάδια και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Έτσι δίνεται οριστική λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα με τον πιο άμεσο και γρήγορο τρόπο. Και μάλιστα το αποτέλεσμα είναι ορατό την ίδια κιόλας ημέρα μετά το χειρουργείο.

Γι’ αυτό, εξάλλου, και η συγκεκριμένη επέμβαση συνηθίζεται να αποκαλείται επέμβαση του Σαββατοκύριακου. Δηλαδή, αν μια γυναίκα υποβληθεί σε αυτήν την Παρασκευή, τη Δευτέρα μπορεί να επιστρέψει στην εργασία και στις δραστηριότητές της. Οι περισσότερες γυναίκες που έχουν κάνει την αιδοιοπλαστική ομολογούν ότι την επόμενη κιόλας μέρα κυκλοφορούσαν κανονικά χωρίς καμία ενόχληση. Κι αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει ότι παράλληλα ανέβηκε κι η αυτοπεποίθησή τους σημαντικά λόγω της αισθητικής αυτής βελτίωσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ISO900127001

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις μας.

Start typing and press Enter to search